Alhamdulillah. Keputusan yang mengujakan :)

babbling in the morning

assalamualaikum korang :D
wahh , udah pagi rupenye tak seda laa pulok HAHA . iye laa tengah seronok maen babymaker kan , abes maen tetibe nak post lak rasenye muahaha . ntah kenape laa kan nak post ni # sebab blogg dah cantek kut ? HAHA aku pun tak tahu laa wey .
omma ! rindunye budak durm aku RBBB girls , kalau malam camni salunye kami maen UNO lagik , tao kan UNO ? haha memang pelik kami ni :P # korang tak ade kawan macam dorang kan ? muehehe . sekarang ni pun aku tengah chat dengan MIRA , tapi naseb tak baek laa pulakk tenet die tu dah penad sangad kut , tu pasal LEMBAB =,=  . kijam tak aku ngate tenet tu HAHA # kalo jadi kat aku , sure aku lepukk ini tenet 
ohhemmgeee ! lagi 9 hari result PMR nak keluar laa wehh , apekeSENGALnye muahahaha tanak amek result takut laa pulak . tapi korang doakan aku yang terBAEKK # boboiboy punye trademark :P
wahh , cayalah aku berani tak tidu lagi kan ? ish aku ni pun mane bule bangge sangad BAHAYE laa weyy ! 
kesian kat aku # kesian tak ? , adek tade aku tidu sesorang je laa . akak aku tu mesti laa dengan yang sorang lagi kan ? aku pulakk keseorangan kat sini :P anyway , takpe laa aku REDHA jee :DD

penadd gak bebel ni , okayy ini je post aku sblom tutup tirai malam ni # eceh ayat kaw GEMPAK kut ?

babai , assalamualaikum :D


# MUAHAHA , lena die tidu kan ?