Alhamdulillah. Keputusan yang mengujakan :)

what the idiot ,

assalamualaikum korang :D

heyya stalker-s , ade story ni pasal MUKABUKU  laa . okayy macam ni kan sekarang ni ade HEBOH pasai HACKER tu kan . aku dapat tao lak ade orang yang rapat dengan aku kena dengan HACKER BENGONG  ni  punye laa saket hati aku ni huh ! kenape laa perlu mnde macam ni jadik lak aduihh SENGAL laa :/ tak suke tao tak wahai MR.HACKER 
aku harap tade lagi sape yang aku kenal kena bende macam tu lagi , aku takut nanti kawan-II akan pke yang tak elok pasai orang yang terKENA tu , lagi-II jenis yang susa nak pecaye ape yang kite cakap contohnye ; AKU hehe :D teringin aku nak tunjuk kat korang page tu tapi aku MALAS laa pulak nak capture screen , HAHA

# ni laa mnde tu , saket hati weyy ! so korang hati-II laa wey 

ehh , lawak laa kakak aku ni , pakai masker bagai leps tu cakap ngn aku tade memek muke pun , nak gelak pun tahan je , seyes aku nak gelak kuat-II MUAHAHA XD nak denga cite lagi tak  # banyak pulak cite aku ye :P kensel laa nak cakap , erm aku just nak pesan kat korang JAGE korang punye MUKABUKU itu elok-II laa tao . kalo suke tekan  sini , okayy laa dah penadd bebel nak tengok FUHH ! jap HAHA okayy , babai assalamualaikum :D
#  AWALASHAARI laa wey , muahahaha I suke nyahh :P

No comments: