Alhamdulillah. Keputusan yang mengujakan :)

First Giveawayyy for you :) by atenmellows

Hope Allah always with me
Assalamualaikum.

okayy like usual , blog ini memang di KHAS kan untuk kontest right ? Ahha , aku memang nak join satu lagi kontest ni , hikhik aku memang suke kontest ^^ . walau cano pun kan mesti nak tenguk banner nyeee right ? okayy let see ;


haa , omeyy and kreatifkan ? mane ade orang penah buat banner ceni , btw memang jujur aku cakap yang chantek betul :D  okayy hadiah die memang tertarik gila lahh hikhik . hemm lagi nak cakap ape ehh , haa header die pun kiut jugak buleh pusing punyaa TERTARIK MENARIK KEbabomm Hhaha :D 
Lagi satu , owner kontest ni pun bagus sebab still bagi orang yang takde blog untuk join dengan cara letak banner kat mukabuku then like blog die je , Cerdik IQ awak ehh hihi , okayy then tag ;
Assalamualaikum , 
Nak jahit guna Benang , Saya Mahu Menang ! hikhik ^^V



No comments: