Alhamdulillah. Keputusan yang mengujakan :)

Mini Giveaway by Cik Iylia

hope Allah always with me :)
Assalamuaalaikum .

hey korang , today aku join lagi satu Giveaway tau . aku suke lahh nak join ni semua sebab aku suka lahh hahaha *Gelak*  okayy let see the banner okayy ?


Ini banner die kawan-kawan , ehh dah macam kelas tadika pulok kan ? hahahaha *okayy* . Act aku join sebab takdak kredit ni . hahaha I like ehh Giveaway ni , harap menang lahh kan ? Amiin :3

TARIKH TUTUP:

7/2/2012 - 19/2/2012

Okayy itu tarikh luput atau Expired date . eheh hadiah ? Okayy ni hadiah kalau menang 


HADIAH :-

TOPUP RM3 KEPADA 2 ORANG PEMENANG SAHAJA. :)

Okayy lahh tak tau nak cakap apa dahh ni , hihi kbyeeee :D
Akak saye nak topup tuuu , pehhlishhhhhh . I nak call Boipreng lahh :3


2 comments:

dreaming iylia.. said...

nak call boiprengg ye dik?? oke oke. hee ^^

Panda Comel said...

Hahaha takdelahh kak :)