Alhamdulillah. Keputusan yang mengujakan :)

the story of us - second giveaway

Hope Allah always with me
Assalamualaikum .

Actually , aku dah dijemput melalui cbox untuk join kontest ini . Macam tau je akak ni yang saye suke join kontest. hikhik >.<  okayy hadiah die menarik minat sangad sangad. Sebab aku memang tengah butuh hadiah yang macam itu. Pandai akak ni chellek sikit :) As we know , bile kontest je mesti ade banner kan ? nak tengok yeee . jum lahhh :


Okayy , kontest ni bukan berdasarkan pilih kasih. But akak yang molek ini gunakan Random.org yeeee kanak kanak :) TARIKH TUTUP 28 februari 2012 [ last submit 27 februari 2012 , jam 11:59:59 malam ikut jam owner kontest ]
Hari ni baru 19 Feb so ade banyak masa lagi ni. jum lahh join ramai ramai :D
akhir sekali nak tag dekat :  
hem hem , itu je laa kut . Akhir kalam Assalamualaikum.
gendang gendut tali kecapi , kalau menang suka hati :D



No comments: