Alhamdulillah. Keputusan yang mengujakan :)

First Contest by Afiqah & Amani Azwa: Edit Gambar Sehabis Cun

Start with Bismillah
Assalamualaikum.

Haii , join kontest GA lagii :) Haa , terKujat ehh tengok skin lain andd lagii Simple sangad kann ? Ghee , saje je buat yang Simple nii (Y)  K GA ni syok sebab Pasal Edit Gambar andd Akuu memang Sukaaaa ;)

Banner ;



 buat satu entry yang bertajuk ''First Contest by Afiqah & Amani Azwa: Edit Gambar Sehabis Cun''
 tempek banner yang cun melecun tu*perasan sikit* kat entry korang dan link kan terus ke entry contest ni
 letak satu gambar tak kira kolang seolang ataupun belamai-lamai yang kolang telah edit sehabis cun Gambar pemandangan tidak diterima (kpd Muslim, tutup aurat ok)
 wajib follow blog dan like fanpage sponsor. Sila jujur dgn dri sendri eh. Senang saje kan.
 tinggalkan link entry anda dalam ruangan komen entry ni SAHAJA.
 contest ni akan berlangsung daripada 6 FEB 2012 hingga 24 DISEMBER 2012.
 tarikh pengumuman pemenang pada 26 DISEMBER 2012. Sila alert ye :3.
 pemenang akan di adili oleh kami sendiri. InsyaAllah kami akan mngadilinye seadil mungkin
 tag 2 org member dan pastikan mereka tahu
 contest akan terbatal sekiranye penyertaan kurang daripada 50 orang
 SPONSOR:
=> budakpendekberblogging
=> rika-phila
=> chintakamoo
=> amani-azwa
=> Suka Hati Photography
=> bila si pendek berblogging
=> Miss double f

K , Akuu Copy je sebijik yang ade dekat blog tuu sebab senang lahh korang nak join kann kann :)  K ini pulakk Habuannyaaa --->    >HADIAH

Kkk , ini Gambar yang cun Melecun Akuu editt . 


Weewitt , Cun tk Kitaaa . Cun kann ? Thankyouuuuu :*  hiw hiw :3
Tag 2 orang nii :  --> Kak Lyssa 
                          --> Adik Kihah


Akuu tk tauu nak Cakap apee . Soo Ty anddd Assalamualaikum :)

Mintak lahhh Me menangg (Y)

1 comment:

SLUMBER SAGUN said...

thx join, nice edit, btw, blog awk sgt comel :)