Alhamdulillah. Keputusan yang mengujakan :)

Eidul-Adha

Assalamualaikum.

Hep. Happy Eidul-Adha guys.
 So, aku just nak cakap 'Aja aja fighting Thanawi!' Well aku tak ambil sebab dah pindah sch.

 Kalau tak forsure ayah suruh ambil.
 Macam tak kenal ayah tu kan?

 Itu pun ayah suruh aku jadi cikgu KAFA untuk sementara waktu nanti. 
Nahh tak kuasa aku haha
Annoying habis aku ni kan?
Ahh forget it lah.

Ohh, isnt my blog look different?
Is it look beautiful or just so crowded?
Hahaha ye lah bila orang tak kreatif design kan.

Well night guys.
Assalamualaikum.

No comments: